Kledinginzameling & overtollig huisraad & inboedels en schenkingen van winkels of bedrijven in de vorm van goederen.

we doen als stichting ontzettend ons best om onze zorg katjes alle zorg te bieden die ze nodig hebben..

Omdat we geen winstbejag hebben en ons vrijwillig inzetten voor de dieren zijn we afhankelijk van mensen die onze stichting een warm hart toedragen. Ook u kunt helpen en wij laten zien waar uw donaties in welke vorm dan ook aan besteedt worden.

Onze kleding inzamelcontainer staat in de parkeergarage van

albert heijn

Schoolstraat 1

2251 BD Voorschoten

Bij voorbaat namens de dieren hartelijk dank voor uw inbreng!

Naast de inzameling van kleding kunnen we ook altijd overtollig huisraad of ( gedeeltelijke)

inboedels gebruiken.  De opbrengst komt allemaal ten goede aan onze zorg katjes.

Of misschien wilt u als bedrijf of winkel nieuwe goederen schenken?

We houden regelmatig een veiling voor onze stichting op Facebook dus ook met nieuwe

spullen kunt u ons heel blij maken!

Wij kunnen in ruil hiervoor reclame maken via deze website en via onze FB pagina.

Wilt u ons steunen? neemt u dan contact op met Remco via tel 06 37308008 of via email:

co2012@live.nl. Bij voorbaat hartelijk dank!