Hallo , mijn naam is Roby, ook wel Histor genoemd. ;) mijn tweede naam heb ik gekregen omdat ze zeggen dat er een potje zwarte verf over me heen is gevallen ;)  ach vind deze bijnaam wel leuk klinken ;) 

Mijn leeftijd? ik denk zo rond de 3 jaar.

Ik woon sinds oktober 2016 bij stichting Kat zonder Zorgen

Helaas heb ik een zwaar leven achter de rug, zwervend op straat werd ik uiteindelijk gered, ......... mijn personeel heeft mij uit Egypte laten overkomen. Ze zagen dat ik helemaal niet happy was en vonden me er ook niet goed uitzien.

Nou, ik kan jullie zeggen, ik voelde me ook echt ziek. Maar ja er was niemand die naar me omkeek behalve dan dat ik eten kreeg.

Dus wat was ik blij dat ik naar Nederland mocht komen!

Toen ik aankwam samen met Angel , daar lezen jullie nog veel meer over, kwam ik in een hele mooie suite . Daar was werkelijk alles! lekker warm, brokjes, speeltjes overal stonden mandjes ik voelde me er meteen thuis. Want hoewel ik me nog helemaal niet oke voelde was dit wel een heel warm bad .  Het personeel heeft me al snel meegenomen naar de dierenarts en zij constateerde een zeer hardnekkig virus met een bacterie.

Oh oh dat was dus niet zo mooi , ze had er wel iets voor zei ze, dus ik kreeg 6 weken lang diverse kuren met antibiotica.

Langzaam aan knapte ik op, jee wat was ik benauwd , maar dat werd gelukkig steeds minder .

Dagelijks kreeg ik om de twee uur neusdruppeltjes bah wat is dat naar voor een katje.. maar het hielp wel want zo kreeg ik weer snel wat meer lucht.

De vernevelaar werd neergezet zodat ook de lucht wat vochtiger was en ik beter kon ademen.

Tussendoor genoot ik van alle verwennerijen : er ging een wereld voor me open !

Want spelen is een van mijn grootste hobby's en dan vooral voetballen en muisjes vangen.

Mijn grootste passie is eten, tja als je misschien wel jarenlang hebt moeten vechten om aan je eten te komen dan is dit natuurlijk logisch.

Als het eten komt dan ben ik er als eerste bij, ik mag niet schrokken van het personeel maar dat is moeilijk want ik vind alles zo heerlijk.

Zoals jullie misschien al weten ben ik hier samen met Angel gekomen, zij heeft een eigen pagina, dat gun ik haar want wat is mijn kamer genootje dapper.

En ik kan goed met haar opschieten,we zijn zelfs vriendjes geworden.

Angel kan ook wel een corrigerend tikje uitdelen en dat heb ik soms weleens nodig.

Verder ben ik een grote knuffelbeer, kan er geen genoeg van krijgen.

Mijn personeel plaatst vast wel snel een video dan kunnen jullie mij ook eens live zien.

Knuffeltjes van Roby ( Histor) 


ddddddd


kkkw

ffffff